https://www.nykterbalans.se

Shampo och alkohol

Schampo och alkohol

Schampo och alkohol?

Tittar på TV rätt ofta och blir därmed matad med en hel del reklam, ett av inslagen handlar om hårschampo "Ni måste tro på mig, jag har hållit på med det här i många år nu – först schampo sen balsam". Ja det ligger faktiskt något i det, har man bångstyrigt och svårhanterligt hår är det bra med balsam, då kom jag att tänka på min egen situation – jag har i och för sig inte några problem med håret men hade tidigare problem med mitt drickande – bångstyrigt och svårhanterligt liv. Jag hade varit på många avgiftningar men efter några veckor började jag dricka igen och min tillvaro blev återigen bångstyrig och svårhanterlig. Efter den senaste avgiftningen kom jag i kontakt med Länkarna där jag blev medlem. Här fick jag många nya nyktra kamrater, vi gjorde saker tillsammans, sådant jag inte ansåg nig ha råd med tidigare eftersom jag helt omedvetet prioriterat inköp av alkohol. Min tillvaro blev riktigt bra! Länkarna blev mitt balsam.

Ni måste tro på mig, jag har varit nykter i många år nu – Först avgiftning sen Länkarna

Peter von Rothstein

Nykter och balanserad 

https://www.nykterbalans.se